15 Νοεμβρίου 2019 A.n.d. Communication

Ταξίδι στη Βιέννη από τον 95.7 Larissa DeeJay

Νεός διαγωνισμός από το αγαπημένο σου ραδιόφωνο 95.7 Larissa Deejay και το La Travel. Δύο από εσάς θα ταξιδέψετε στη Βιέννη  19 με 22 Δεκεμβρίου 2019 και όλα τα έξοδα πληρωμένα! Το ταξίδι  περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό  και τα αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη – Βιέννη.

Ακούστε όλες τις εκπομπές του Larissa Deejay 95.7 και μπείτε στην κλήρωση. H κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στις 13.30 στην εκπομπή της Φανής Γιαννιώτη.

 

 

Όροι χρήσης

Στον διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής  όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα, ως ο Νόμος ορίζει και αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους, με εξαίρεση τις ακόλουθες περιπτώσεις:

α) Ακροατές που αποδεδειγμένα χρησιμοποιούν αθέμιτες πρακτικές, μέσω των οποίων αποκτούν παράνομο πλεονέκτημα έναντι των άλλων ακροατών

β) Εργαζόμενοι ή απασχολούμενοι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στον ραδιοφωνικό σταθμό Larissa Deejay 95,7 και στον πάροχο του επάθλου LA Travel, καθώς και σύζυγοι και συγγενείς αυτών του πρώτου και δεύτερου βαθμού.

Αν ο νικητής αρνηθεί το έπαθλο για οποιονδήποτε λόγο ή αν εμπίπτει στις προϋποθέσεις της παραπάνω παραγράφου, χάνει το δικαίωμα στο έπαθλο και η κλήρωση γίνεται εκ νέου.