26 Ιουνίου 2017 A.n.d. Communication

Cocktail party στην PEUGEOT Λαμπρούλης Α.Ε.Ε.

Πραγματοποιήθηκε επιτυχώς και με τις καλύτερες εντυπώσεις το Cocktail Party που διοργάνωσε τη Δευτέρα 19/6 η εταιρία Λαμπρούλης Α.Ε.Ε. στις εγκαταστάσεις της έκθεσης Peugeot (τέρμα Σωκράτους με παλαιά εθνική οδό Λάρισας-Θεσσαλονίκης).
 

Η εκδήλωση εντάσσεται σε κύκλο ενεργειών της Peugeot Λαμπρούλης, με αφορμή το επταήμερο μεγάλης παρουσίασης όλων των νέων μοντέλων αυτοκινήτων, στο πλαίσιο του «Peugeot Champions Tour» με έντονο ενδιαφέρον και πολλά test drive σε sport, πολυτελή, πόλης κι επαγγελματικά νέα σχέδια της Peugeot.

Ξεχώρισε η παρουσία πολλών επιλογών σε χρώματα, κυβισμό, εξοπλισμό κ.α. του αυτοκινήτου της χρονιάς suv 3008 που κέρδισε τη μεγαλύτερη προσοχή από τους παρευρισκόμενους δικαιώνοντας τη διεθνή του βράβευση.

 
Την έκθεση Peugeot Λαμπρούλης στη Λάρισα (τηλ. 2410 230 500) επισκέφθηκαν τουλάχιστον 500 εκ των καλεσμένων της όμορφης βραδιάς της Δευτέρας, είδαν από κοντά κι ενημερώθηκαν για τα νέα μοντέλα, απόλαυσαν τα παρεχόμενα ποτά, κρασιά κι εδέσματα υπό τη μουσική επένδυση γνωστού dj και σε εξαίρετο κλίμα συμμετείχαν σε πολλές συζητήσεις και διασκέδασαν μέχρι αργά τη νύχτα. 
 
Ευχαριστίες και σύντομες ομιλίες είχαν από μικροφώνου στελέχη του ομίλου της εισαγωγικής εταιρίας της Peugeot στην Ελλάδα και ο κ. Κώστας Λαμπρούλης. Παρόντα όλα επίσης τα μέλη της οικογένειας Γιάννης, Δημήτρης, Ερατώ και Αντωνία Λαμπρούλη όπως και πλήθος συνεργατών και εργαζομένων της εταιρίας.
 
Από το πάρτυ της Peugeot δεν έλειψαν οι επίσημοι καλεσμένοι, σημαντικές προσωπικότητες της Λάρισας σε όλους τους τομείς της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας, αλλά και οι συνεχείς εκπλήξεις με χορευτικά από τις ομάδες και τα ζευγάρια της σχολής χορού Dans.ER των Richard Szilagyi και Έφης Γιανναράκη, η ζωντανή εκτέλεση τραγουδιών musical και pop από την Έλλη Νταϊλιάνη και τα κορίτσια της Peugeot στην υποδοχή με καλωσόρισμα και ένα σχετικό ερωτηματολόγιο. Τα κοστούμια του προσωπικού επιμελήθηκαν τα καταστήματα ανδρικής ένδυσης «Cavallo Italian Style» και την οργάνωση μαζί με την επικοινωνία είχε η A.n.d. Communication (andcom.gr).
 
Μάθετε περισσότερα για το «Peugeot Champions Tour» στις σελίδες του facebook και στην επίσημη ιστοσελίδα www.peugeot.gr 
 
  (Φωτογραφικά στιμγιότυπα από το Cocktail party στην PEUGEOT Λαμπρούλης – πηγή: larissanet.gr)

lamproulis (2)

lamproulis (13) lamproulis (14) lamproulis (27) lamproulis (10) lamproulis (9) lamproulis (21) lamproulis (20) lamproulis (18) lamproulis (19) lamproulis (26) lamproulis (23) lamproulis (22) lamproulis (4) lamproulis (12) lamproulis (7) lamproulis (5) lamproulis (6)

lamproulis (8)

 

Info:

PEUGEOT ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ Α.Ε.Ε.

Τέρμα Σωκράτους & 3ο χλμ. ΠΕΟ Λάρισας – Θεσσαλονίκης

Τηλ. 2410 230 500, Λάρισα

Tagged: , , , , , , , , , , , ,